Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği VISUAL ARTS EDUCATION ASSOCIATION

Projeler

İlgili Siteler

– Ortak Bulma Siteleri
E-Gruplar
Ortak Arayanlar Listesi (CMS\ABEGP)
Ulusal Ajanslar Çesitli Web Adresleri
Isveç'te Kamu Fonlarindan Yararlanan Gençlik Kuruluslarinin Iletisim Listesi
Gençlik Degisimi Yapmis ya da Yapmak için Arastirmada Bulunmus Fransiz Kuruluslarinin Listesi
– Diğer İlgili Siteler
 
1.Almanya Gençlik Ulusal Ajansi Ortak Bulma Sitesi
2.Youth Programi Resmi web sitesi
Gençlik Programini Avrupa Birligi adina uygulayan sevk ve idaresinde sorumlu olan Avrupa Komisyonu Egitim ve Kültür Genel Müdürlügü’nün Gençlik Programi için resmi sitesi.
Bu sitede
  • Gençlik Programinin yasal dayanaklari
  • Avrupa-Akdeniz programi
  • 2003 yili proje öncelikleri
  • Avrupa Gönüllü Hizmeti (Eylem 2-AGH) için önemli siteler listesi
  • Eylemlere iliskin sikça sorulan sorular
  • Eylemlere iliskin sözlük
  • Finanse edilmis projeler
  • Yapilmis proje örnekleri
  • Avrupa Komisyonu tarafindan degerlendirilmesi yapilan propjeler için Teklif çagrilari gibi bilgiler mevcuttur.
3.Gençlik Ulusal Ajanslari sitesi
Avrupa Komisyonunun resmi sitesinin alt bölümlerinden birisi. Bu sitede 30 ülkede faaliyet gösteren toplam 32 adet Gençlik Ulusal Ajansinin (Belçika da üç adet) web adresleri ve iletisim bilgiler yer almakta.
4.SALTO-YOUTH 
Ileri ögrenim ve egitim firsatlari için destek saglayan site.ayrica projelerinizde ortak aramak maksatli olarak kullanilabilecek alt bölümleri de var.
5.Avrupa konseyi ve Avrupa Komisyonu ortakliginca hazirlanan , gençlik alaninda çalisanlar ve egiticiler için bilgi, döküman ve egitim imkanlari sunan oldukça kapsamli bir site.
6. Isveç Ulusal Ajansi 
Projelere partner bulmak, yapilmis projeleri incelemek ve Proje Yönetimi üzerine faydali bilgilerin oldugu bir site.
7. Ingiliz Kültür (British Council )web sitesi
Ingiltere Gençlik Ulusal Ajansi British Council (Ingiliz Kültür) bünyesinde faaliyet göstermektedir.  Gençlik Programi ilgili hemen her alanda bilgi Ingilizce olarak bu siteden bulunabilir.
8-Eurodesk 
Gençlere ve onlarla çalisan kisilere yerel,bölgesel ve ulusal bilgi saglayicilarinin agi. Avrupa programlari hakkinda bilgi, yayinlar, ve online partner arama motoru mevcut genis ve önemli bir site.
9-Avrupa-Akdeniz Platformu
Bu site Avrupadan ve Akdeniz’den gençlik üzerine çalisan STK’larin bulustugu bir platform.Siteye kayit olabilir ve ortak bulabilirsiniz.
10-Euromed Gençlik Platformu
Euromed Gençlik Platformu, Avrupa ve Akdeniz ülkelerindeki Genlik Organizasyonlari arasinda genis bir web agi olusturmayi amaçlamaktadir.
Euromed Platformunun amaçlari; Genç insanlari Hosgörü ve Karsilikli Anlayis çerçevesinde biraraya getirmek, aralarinda bilgisayar aglari kurmak, Kendi organizasyonlarini kurma kapasitesine yardimci olmak, ilgili bilgileri paylasmak, iyi örneklerin degisimini yapmak olarak siralanabilir.(Bu web sitesi Eylül ayinda faaliyete geçecektir.)
11.COMPASS
COMPASS, Avrupa Konseyi Gençlik ve Spor Genel Müdürlügünce, Örgün ve Yaygin Egitim Sektörü’ndeki, gençlik liderlerine, ögretmenlere, egiticilere ve diger kullanicilara insan haklari ve insan haklari egitimi ile ilgili detayli bilgi vermek üzere olusturulmus bir sitedir. Gençlik çalismalarinda kullanilmak üzere Insan haklari konulari ve egitiminde oldukça detayli ve kapsamli bilginin yanisira, çesitli destekler de saglanmaktadir.
12.European Youth Portal
Kaynak : Ulusal Ajans